Translate

11 Temmuz 2015 Cumartesi

HAYDARİ



MALZEMELER
2-3 dal taze dere otu
2 yemek kaşığı kadar kuru nane
2-3 diş sarmısak
1 kibrit kutusu kadar krem peynir
2 yemek kaşığı kadar zeytinyağı
2 su bardağı kadar süzme yoğurt ve tuz
HAZIRLANIŞI
Dere otunu ince ince doğrayın ve sarmısakları iyice ezin
Süzme yoğurdu bir kaseye alıp sarmısak ve dereotu ile iyice karıştırdıktan sonra diğer tüm malzemeleri iyice karıştırarak yoğurda ekleyin
dilerseniz peynir eklemeyebilirsinizde tüm malzemeleri iyice karıştırdıktan sonra yağ ve tuzunuda ekleyip servis yapabilirsiniz
afiyet olsun...

1 yorum:

  1. Hayırlı günler dileklerimle. Siteniz oldukça güzel. Hayırlı günler oktay usta yemek tarifleri sitemizde sizin kendinize ait olan tarif ve resimler ile sitemize tarif yarışmasına katılabilirsiniz.
    http://www.oktayusta-yemektarifleri.com/p/tarif-gonder.html

    YanıtlaSil