MALZEMELER:
1 kereviz
yarım demet dereotu
1 çay bardağı ceviz içi
1 tabak yoğurt
2 diş sarmısak
1 limon
HAZIRLANIŞI:
Kereviz rendelenir ve 5 dakika kadar limonlu suda bekletilir
Diğer taraftan sarımsağı ezip yoğurda ekleyip sarmısaklı yoğurdu hazırlıyoruz
Kerevizleri limonlu sudan alıp suyunu sıkıp sarmısaklı yoğurda ekliyoruz
Ardından ceviz içini ve dere otunu ekleyip karıştırıyoruz
Afiyet olsun..
yarım demet dereotu
1 çay bardağı ceviz içi
1 tabak yoğurt
2 diş sarmısak
1 limon
HAZIRLANIŞI:
Kereviz rendelenir ve 5 dakika kadar limonlu suda bekletilir
Diğer taraftan sarımsağı ezip yoğurda ekleyip sarmısaklı yoğurdu hazırlıyoruz
Kerevizleri limonlu sudan alıp suyunu sıkıp sarmısaklı yoğurda ekliyoruz
Ardından ceviz içini ve dere otunu ekleyip karıştırıyoruz
Afiyet olsun..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder