SACDA ET SOTE:
Bu yemekte aslında ölçü kullanmaya gerek yok ana malzeme küçük doğranmış et ve domatestir bence...
et az olacaksa eğer domatesi ve diğer malzemeleri artırarak yine güzel bir lezzet ortaya çıkarabilirsiniz...
MALZEMELER:
et az olacaksa eğer domatesi ve diğer malzemeleri artırarak yine güzel bir lezzet ortaya çıkarabilirsiniz...
MALZEMELER:
yaklaşık 1 kilo kuş başı et
1 kilo domates
yeşil biber 8-10 adet
2 kuru soğan eğer büyükse 1 tane yeterli
tuz karabiber ve kırmızı pul biber
HAZIRLANIŞI:soğanı yağda kavurup biberi ve etleri ekleyerek kavurmaya devam edelim
sonra domatesleride ekleyip pişirelim eğer domatesler suyunu çabuk çekerse biraz kaynamış sıcak su ekleyebilirsiniz
son olarakta tuzla beraber baharatlarınıda ekleyelim
lavaş ekmekle servis edebilirsiniz...
1 kilo domates
yeşil biber 8-10 adet
2 kuru soğan eğer büyükse 1 tane yeterli
tuz karabiber ve kırmızı pul biber
HAZIRLANIŞI:soğanı yağda kavurup biberi ve etleri ekleyerek kavurmaya devam edelim
sonra domatesleride ekleyip pişirelim eğer domatesler suyunu çabuk çekerse biraz kaynamış sıcak su ekleyebilirsiniz
son olarakta tuzla beraber baharatlarınıda ekleyelim
lavaş ekmekle servis edebilirsiniz...
Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder