Translate
14 Mart 2013 Perşembe
SOMON FİLETO
Bizim evde en sık pişirdiğim balıktır Balık yemeyen eşim bile çok severek yer.Çocuklar içinde yenmesi çok kolay çünkü kılçığı neredeyse yok sayılır.
Somon Fileto:1 somon balığı (dilimlenmiş)
1 limon
1 kuru soğan
karabiber
defne yaprağı
zeytin yağı ve biberiye
HAZIRLANIŞI:soğanları kalın dilimler halinde teflon tavanın içine serip üzerine yıkanan somonları dizdikten sonra yarım limonu pişmeden (diğer yarısınıda piştikten sonra kullanılacak)sıkıyoruz az zeytin yağı ve diğer bahartlarıda tatlandırmak için üzerine döküp ağzı kapalı kısık ateşte 25-30 dakika pişirmek yeterlidir
afiyet olsun...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder