Translate

19 Mart 2013 Salı

SOĞAN SALATASI

Ağız kokusu yapar diye çoğu zaman yemekten kaçınıyoruz.Ama bence hem kurusu hem yeşili salataya muhteşem tat veriyor.Şimdi tarifini vereceğim bu salatayı ızgara ,kebap ,mangal yani et türü bütün yemeklerde kullanabilirsiniz.Hem kokusu olmuyor, hem tadı acı olmuyor .Kısacası tadı çok güzel oluyor...




SOĞAN SALATASI:2 orta boy kuru soğan
2 domates
zeytinyağı,tuz ve karabiber
soğanları ince ince doğrayıp kızgın yağlı sacda hafifçe pembeleşene kadar pişirelim
içine ince doğranmış domatesleri ekleyelim 
son olarak baharatını ve tuzunu koyalım 
domatesler eriyene kadar pişirelim
ister sıcak sıcak ister hafifçe soğutarak servis edebiliriz
afiyet olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder