Translate

15 Mart 2013 Cuma

KESTANELİ BRÜKSEL LAHANASI

Kestaneli brüksel lahanası::1 paket brüksel lahanası
12-15 kestane
1 soğan
2 domates
1 paket fırın makarası
hazırlanışı:ilk önce kestaneleri bir cezvede pişirip kabuklarını soyalım
soğanları az yağda pembeleşene dek kavuralım
küçük doğranan domatesleri lahanalarla beraber ekleyelim 
10 dakika kadar piştikten sonra kestaneleride ekleyip 1 su bardağı sıcak suyla suyunu çekene kadar pişirelim
Bu yemeği haşlanmış fırın makarnasıyla servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun....


bana göre brüksel lahanasının en lezzetli hali bu şekilde pişmesidir. çok lezzetli olan bu yemeği yapmakta doğrusu hüner ister.kestaneleri soyarken kesilen parmakların acısını yerken unutacaksınız :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder