Çok sık yaparım dürüm yemeklerini çok severiz çünkü...Bunu bu şekilde denemek arkadaşım esranın fikriydi.Oda mutfata çok marifetlidir.İsterseniz kırmızı et yada fileto balıklada deneyebilirsiniz.Tercih sizin zevkinize kalmıştır
Şimdiden afiyet olsun...
MALZEMELER:
1 göğüs eti
1 tatlı kaşığı biber salçası
kekik,az nane
1 kuru soğan
1 diş sarmısak
dizmek için çöp şiş ve az sıvı yağ
HAZIRLANIŞI:
Göğüs etini kuşbaşı şeklinde doğrayıp biber salçası ve baharatlarla beraber marine ediyoruz
Soğan ve sarmısakları doğrayıp etimize ekleyip ağzı kapalı saklama tabağında buzdolabında 2 saat dinlendiriyoruz.
Sonra etleri çöp şişe diziyoruz....
Çöp şişe dizdiğimiz etleri az yağlı tavada pişiriyoruz Ve lavaş ekmek arasında sıcak sıcak afiyetle yiyoruz.
Elinize sağlık Meltem hanım sevgiler
YanıtlaSiltşk.ederim sema hanımcım sevgiler gönderiyorum
SilMeltem'cim bende çok sık yaparım özellikle bezelye ezmesi ile nefis olur ellerine sağlık,sevgiler...
YanıtlaSilHiç denememiştim tamda taze bezelye zamanıyken yapmalı,güzel fikriniz için tşk.ederim sevgiler gönderiyorum
Sil